Kezdeményezések
Szavazatok száma
30
Kovászna Megyei Középiskolások Szövetsége
Sepsiszentgyörgyi Diáktalálkozó
Kezdeményezés helyszíne
Benedekmező
A kezdeményezés rövid, magyar nyelvű leírása
A Sepsiszentgyörgyi Diáktalálkozó egy olyan rendezvény, amely a Sepsiszentgyörgyi középiskolásokat szólítja meg elsősorban. Az eseményünk több tematikában fog zajlani, mint például fotó/videó készítés, rendezvényszervezés és kommunikációs készségek fejlesztése, amelyek egy két napos együttlétet foglal magába, így elősegítve a kapcsolatteremtést és a közös munka megteremtését.
Milyen tevékenységeket fogtok végrehajtani a kezdeményezés keretében?
Ezen kezdeményezés keretén belül fotó/videó készítés, rendezvényszervezés, valamint kommunikációs képzés a célunk. Minden tematikához társul egy megfelelő képző, aki segítségével a résztvevők fejlődhetnek avagy elmélyűlhetnek az adott témakör rejtelmeiben.
A sepsiszentgyörgyi közösség milyen igényére válaszol kezdeményezésetek?
Jelen helyzet szerint Sepsiszentgyörgyön nem elérhetőek a fotó/videó készítés, rendezvényszervezés valamint a kommunikációs képzések. Ezen rendezvénnyel szeretnénk segíteni az olyan fiataloknak, akik el szeretnék sajátítani ezen készségeket.
Hol és kiknek szeretnétek népszerűsíteni kezdeményezéseteket?
Ezen kezdeményezést a sepsiszentgyörgyi fiatalság körében szeretnénk népszerűsíteni a KOVAKÖ és a diáktanácsok tagjaink keresztül és az online felületek által.
Mit gondoltok, milyen hatást értek el kezdeményezésetek megvalósítása révén?
Kezdeményezésünk által a résztvevő fiatalok fejlődést érhetnek el az általuk választott témakörben, kapcsolatokat építhetnek ki és tapasztalataikat oszthatják meg egymással.
Szükségetek van informális csoportotok kiegészítésére új tagokkal a kezdeményezés végrehajtásának céljából?
Igen
Kezdeményezők, Partnerek, Szponzorok
  • Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt.
  • PONT Csoport
  • Sepsiszentgyörgy Önkormányzata
  • Friss FM
  • Háromszék
  • Székely Hírmondó
  • Székely Kalendárium
  • We Radio